Category: Vastu Shastra

The following articles are under the category of “Vastu Shastra”

Vastu Fish – Know the importance of Fish and Aquariums in Vastu Shastra

In Vastu Shastra, fish and aquariums have long been regarded very important. Fish tanks, according to Vastu, have a powerful

Read More

How to Attract Prosperity with Feng Shui Frog – Find Out How to Activate the Chinese Money Frog

A Chinese money frog or Feng Shui Frog is a symbol of wealth and prosperity. However, you need to activate

Read More

वर्क फ्रॉम होम : 14 वास्तु टिप्स और कुछ जरुरी बातें (Work From Home : 14 Vastu Tips Aur Kuch Jaruri Bate)

महामारी के इस दौर में हर कोई अपने घर से ही काम कर रहा है यानि की वर्क फ्रॉम होम

Read More

12 फेंगशुई लव टिप्स : रिश्तों में बढ़ाएं प्यार (12 Feng Shui Love Tips : Rishton Me Badhaye Pyar)

अपने घर को सजाने का शौक हर किसी को होता है और इस कारण लोग तरह-तरह की चीजों से अपने

Read More

घर बनाते समय सही लकड़ी का चुनाव करें और सही फर्नीचर ही खरीदें (Ghar Banate Samay Sahi Lakdi Ka Chunav Kare Aur Sahi Furniture Hi Kharide)

वास्तु शास्त्र के अनुसार सागौन, शीशम तथा आम की लकड़ी अत्यंत शुभ है, इनके अलावा साल, सुपारी, अखरोट, तथा पनस

Read More